Mon-Fri 07.30-21.00 Sat 08.30-16.00 Sun 09.00-15.00
З днем Святого Миколая
поздоровлення

А ви помітили, що саме День святого Миколая відкриває серію довгоочікуваних зимових свят? Це найчарівніші дні року, коли у повітрі відчувається запах дива, казки і  чарівних сподівань…

Святий Миколай, виявляється, існував у реальному житті. Він народився і зростав у родині заможних християн, які були йому добрими та люблячими батьками. Проте його турбувало і засмучувало те, що люди, які його оточували, жили у суцільних злиднях. Тому з дитинства Миколай намагався потайки допомагати найбіднішим родинам, безхатькам та сиротам.

Миколай – один з небагатьох персонажів, якого ще за життя вважали святим. І недарма! Ризикуючи власним життям, він творив справжні дива: вгамовував морську стихію і рятував моряків, щоденною доброю молитвою зцілював калік і недужих, вертав до життя приречених до страти. Але найбільше його поважали за щиру та безкорисливу любов до усіх людей.

MIRUM clinic вітає своїх клієнтів із головним святом доброти – Днем святого Миколая та зичить міцного здоров’я, успіхів у справах, безмірної любові, спокою і гармонії у родинах!

P.S. Святого Миколая ще називають Чудотворцем. Вважається, що будь-яке заповітне бажання, загадане 19 грудня, обов’язково здійсниться!

Отже, друзі, поспішаймо назустріч своїм бажанням, заповітним мріям і очікуванням! Творімо добро, бережемо здоров’я, цінуймо рідних та близьких!

 

Contacts
At MIRUM clinic, we make every effort to make you cozy, comfortable, safe and effective.
Kyiv, Victor Nekrasov street, 1
Mon-Fri 07.30-21.00 Sat 08.30-16.00 Sun 09.00-15.00
+ 38 044 585 58 58