Mon-Fri 07.30-21.00 Sat 08.30-16.00 Sun 09.00-15.00
Співпраця MIRUM Clinic з НСЗУ
news

ВГДС, відеоколоно- та гістероскопія за програмами державних медичних гарантій в MIRUM Clinic.

Операційні процедури застосовуються при зверненнях пацієнтів за програмами державних медичних гарантій, за якими MIRUM Clinic укладені договори з Національною службою здоров’я України (НСЗУ).

Договори з НСЗУ укладені на надання наступних послуг:

  • Відеогастродуоденоскопія (для пацієнтів від 50 років)
  • Відеоколоноскопія (для пацієнтів від 40 років)
  • Гістероскопія (для пацієнтів від 50 років).

Звертаємо увагу на вікові норми, за яких направлення дійсне.

Щоб скористатися послугою згідно програмою державних медичних гарантій, пацієнт повинен отримати електронне направлення від сімейного лікаря, терапевта або профільного вузького фахівця в системі eHEATH та надати друковану версію направлення на рецепції MIRUM Clinic в день проходження операційної процедури. 

Операційна процедура здійснюється виключно за попереднім записом за наявності дійсного направлення від лікаря, а також за умови проходження необхідної підготовки:

Наголошуємо увагу необхідності наявності електронного направлення, згенерованому в єдиній системі закладів охорони здоров’я eHealth, та наданні надрукованого направлення на рецепції клініки в день проведення операційної процедури.

Пропонуємо пацієнтам з’явитись в MIRUM Clinic в день обстеження завчасно, орієнтовно за 30-40 хвилин до запланованого часу проходження операційної процедури для оформлення необхідних документів.

При відсутності електронного направлення, невідповідності критеріям по віку, або не дійсному направленні, MIRUM Clinic має право відмовити пацієнтові в наданні запланованої послуги за програмами медичних гарантій і пропонує отримати її платно згідно з прейскурантом клініки.

При небажанні оформлення документів на дозвіл обробки персональних даних, а також згоди на надання медичних послуг, передбачених чинним законодавством України, MIRUM Clinic має право відмовити пацієнтові в наданні послуги.

Contacts
At MIRUM clinic, we make every effort to make you cozy, comfortable, safe and effective.
Kyiv, Victor Nekrasov street, 1
Mon-Fri 07.30-21.00 Sat 08.30-16.00 Sun 09.00-15.00
+ 38 044 585 58 58
Замовити дзвінок