Пн-Пт. 07.30-21.00 Сб 08.30-16.00 Нд. 09.00-15.00
MIRUM clinic запрошує до співпраці страхові компанії
новини

Страхова медицина себе прекрасно зарекомендувала у багатьох країнах.

Ми вже співпрацюємо з 15 провідними українськими та іноземними страховими компаніями, але разом із вами готові розширити цей перелік і надавати вашим клієнтам якісну діагностику та лікування за доступними цінами.

 

У MIRUM Clinic працюють відділення амбулаторно-поліклінічного прийому для дорослих та дітей, жіноча консультація з можливістю спостереження вагітності, відділення репродуктології, хірургічне відділення з можливістю проведення оперативних втручань по різних напрямках медицини з наступним розміщенням пацієнтів в комфортабельних одно- або двомісних палатах, а також клініко-діагностична лабораторія та діагностичне відділення з можливістю проведення КТ, МРТ та цифрової рентгенографії. Для зручності клієнтів  функціонує паркувальний майданчик, що охороняється.

Пропонуємо Вам укласти договір про співпрацю для надання послуг пацієнтам, які є клієнтами страхової компанії, для отримання ними послуг в сучасній та технологічній клініці.

MIRUM Clinic виправдовує очікування застрахованих осіб та компаній-партнерів щодо клієнто-орієнтованості та комфорту співпраці.

Наші ціни та партнерська програма приємно здивують вас, а ваші клієнти можуть бути впевнені, що їм надаються послуги найвищої якості.

Контакти
Ми у клініці MIRUM clinic докладаємо всіх зусиль, аби вам було затишно, комфортно, безпечно та ефективно.
Київ, вул. Віктора Некрасова, 1
Пн-Пт. 07.30-21.00 Сб 08.30-16.00 Нд. 09.00-15.00
+ 38 044 585 58 58